Her er du: Nyheder > Mulighed for promovering af jeres forening Forside  Print  Sitemap  Skriv til Roskilde Idræts Union
 

Mulighed for promovering af jeres forening

Roskilde Gymnasium søger frivillige fra idræts foreningerne til deres Adventure Race 2019
 
Skrevet af: Hanne Bjerg Fält-Hansen - 31. oktober 2018
 

Til lokale idrætsforeninger.

Gennem Roskilde bibliotek har jeg fået udtrukket en mailliste med alle kommunens idrætsforeninger. I modtager denne mail, da jeg vil høre om I kunne være interesseret i et samarbejde med os til foråret 2019.

På Roskilde Gymnasium har vi gennem de sidste par år afholdt et adventurerace for alle vores 250 (60-70 grupper) afgangselever i slutningen af april eller starten af maj. Eleverne cykler selv rundt i Roskilde og omegn og løser poster/opgaver undervejs. Ved mange poster har vi samarbejde med lokale foreninger, der præsenterer deres idræt og stiller deres faciliteter til rådighed, mens vi stiller med en lærer.

De sidste par år har løbet fungeret fint, men vi kunne godt tænke os, at lave nogle nye poster/opgaver, samt få et par poster/opgaver i ”banken”, såløbet kan varieres fra år til år. Ifølge bekendtgørelsen i idræt, skal vores elever stifte bekendtskab med det lokale foreningsliv, og mit håb er at I vil være med og at eleverne få øjnene op for jeres forening og aktivitet.

Løbet starter ved vores hal kl. 9 og slutter igen samme sted kl. 14. En post består af en fysisk aktivitet, der kan gennemføres på 10-20 minutter og som kan give et antal point alt efter hvor godt eleverne løser opgaven. I bedste tilfælde bør lokaliteten ikke ligge mere end 10km fra Roskilde Domkirke, så løbet kan komme til at hænge sammen overordnet.

Hvis I kunne se det frugtbare i et samarbejde eller har brug for mere information, må I meget gerne kontakte mig på rgeb@roskilde-gym.dk . Jeg forestiller mig, at vi i løbet af efteråret kan tale nærmere sammen og se om vi kan få enderne til at hænge sammen.

På egne af idrætslærerne ved Roskilde Gymnasium

Venlig hilsen
Esben Buhl Rasmussen

 


Tilbage